SAMFUNNSENGASJEMENT

Masternes Gjenvinning AS er den eneste renovasjonsaktøren som dekker hele Finnmark. I praksis betyr det at vi jobber fra Hasvik til Pasvik - like langt som fra Oslo til Nord-Trøndelag. På veien møter vi mange små samfunn, og vi ønsker å gjøre vårt for at disse skal være aktive og levende - enten det dreier seg om idrett, kultur eller andre aktiviteter.

Vi ser på det som et samarbeid til nytte for alle involverte, og ønsker å bidra til både smått og stort. Her er noen av våre samarbeidspartnere:

#
Alta IF er fylkets fotballflaggskip. Vi støtter herrelaget i fotball, og Altaturneringen.
#
Bossekop UL er fylkets største idrettslag, med bred aktivitet innenfor en rekke idrettsgrener.
#
Billefjord IL/Lakselv FK er en liten klubb med stort hjerte og engasjement (>3100 likere på Facebook).
#
Kirkenes IF har bred og god aktivitet innen fotball, håndball og orientering.
#
Tana Ballklubb har god aktivitet innenfor aldersbestemt fotball og håndball, og er godkjent "Kvalitetsklubb".
#
Porsanger IL driver aktivitet innenfor fotball, friidrett og ski. Klubben har damelag i 2.divisjon og herrelag i 4.divisjon fotball.
#
VBK driver aldersbestemt fotballaktivitet, og har et av fylkets beste futsallag. Klubben drifter også treningsstudio.
#
Hesseng IL har stor aktivitet for barn og ungdom, og jobber i tillegg med å få bygget kunstgressbane. Vi er med!
#
#
#
#
IL Polarstjernen fylte 100 år i 2017. Vi støtter damelaget i fotball, som spiller i 2.divisjon.
Tverrelvdalen IL driver med fotball, håndball og ski. Vi er synlige med skilt på Tverrelvdalen Stadion, og støtter klubbens fotballaktivitet.
LINK-konferansen er et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører fra privat og offentlig næringsliv i Finnmark
KOS er en aktiv skiklubb som ønsker flest mulig på ski, og jobber for samhold, fellesskap og skiglede livet ut.
#
#
#
#
IL Forsøk ble stiftet i 1936, og har en aktiv langrennsgruppe med løpere i alle aldre. Driver også med friidrett, orientering og handikapidrett / aktivisering.
Honningsvåg Turn & Idrettsforening er aktive innenfor fotball, håndball, turn, klatring og revy - og vi støtter dette allsidige tilbudet i Nordkapp kommune.
Varangerfestivalen er en av Nord-Norges største festivaler, og en av Norges eldste med sine snart 40 år. Arrangeres årlig i uke 32 i Vadsø.
Finnmarksløpet er Europas lengste hundeløp - en kraftprøve uten like i Finnmarks vakre og krevende natur. Løpet dekker i likhet med oss store deler av fylket.

Ønsker du å samarbeide med oss?

Dersom du eller noen du kjenner driver med noe du mener vi bør støtte, kan du sende oss en henvendelse. Vi mottar en rekke søknader om sponsormidler/annonsering hvert år, så få gjerne med noen velvalgte ord om hva det går ut på, slik at vi kan gjøre en fornuftig vurdering.

#

Tron Møller Natland
Markedssjef
tmn@masternes.no
970 09 360