SAMFUNNSENGASJEMENT

Masternes Gjenvinning AS er den eneste renovasjonsaktøren som dekker hele Finnmark. I praksis betyr det at vi jobber fra Hasvik til Pasvik - like langt som fra Oslo til Nord-Trøndelag. På veien møter vi mange små samfunn, og vi ønsker å gjøre vårt for at disse skal være aktive og levende - enten det dreier seg om idrett, kultur eller andre aktiviteter.

Vi ser på det som et samarbeid til nytte for alle involverte, og ønsker å bidra til både smått og stort. Her er noen av våre samarbeidspartnere:

#
Alta IF er fylkets flaggskip innenfor fotballen. Vi støtter herrelaget i fotball, og håndballgruppa.
#
Bossekop UL er fylkets største idrettslag, med bred aktivitet innenfor en rekke idrettsgrener.
#
Billefjord IL er en liten klubb med et stort engasjement (>2500 likere på Facebook). Klubben stiller i 2017 med lag i 5.divisjon herrer.
#
Kirkenes IF har de siste årene hatt et av Finnmarks beste fotballag. Klubben driver også med orientering og håndball.
#
Tana Ballklubb har god aktivitet innenfor aldersbestemt fotball, samt herrelag i 5.divisjon.
#
Porsanger IL driver aktivitet innenfor fotball, friidrett og ski. Klubben har damelag i 2.divisjon og herrelag i 4.divisjon fotball.
#
Aronnesrocken er en gratisfestival med et imponerende program, hvert eneste år. Arrangeres naturligvis på Aronnes, i Alta.
#
KAK har siden 1929 vært bryteklubben som krysser grenser, og leverer gode resultater innenfor alle aldersklasser.
#
#
#
#
IL Polarstjernen fyller 100 år i 2017. Vi støtter det ferske damelaget i fotball, som i år spiller i 2.divisjon.
Tverrelvdalen IL driver med fotball, håndball og ski. Vi er synlige med skilt på Tverrelvdalen Stadion, og støtter klubbens fotballaktivitet.
LINK-konferansen er et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører fra privat og offentlig næringsliv i Finnmark
VBK driver aldersbestemt fotballaktivitet, samt har fylkets beste futsallag per 2017. Klubben drifter også treningsstudio.
#
Vi støtter også
IL Forsøk ble stiftet i 1936, og har en aktiv langrennsgruppe med løpere i alle aldre. Driver også med friidrett, orientering og handikapidrett / aktivisering.
  • Moy Susanne Birkenes (Hestesport)
  • Trine Kjellmann Losoa (Fitness)
  • Musikkforeningen Fire Flate

Ønsker du å samarbeide med oss?

Dersom du eller noen du kjenner driver med noe du mener vi bør støtte, kan du sende oss en henvendelse. Vi mottar en rekke søknader om sponsormidler/annonsering hvert år, så få gjerne med noen velvalgte ord om hva det går ut på, slik at vi kan gjøre en fornuftig vurdering.

#

Tron Møller Natland
Markedssjef
tmn@masternes.no
970 09 360